קולוטל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

05/09/2009 | 11:44 | מאת: רונה

שלום, אני סובלת מ-IBS וכרגע נמצאת בפאזה של שלשולים. הפסקתי לקחת תרופות לא הכרחיות ורציתי לדעת, אם למרות השלשולים ניתן לדעתכם ומנסיונכם לקחת קולוטל? אציין רק שנסיוני קצר עם הכדור הזה, אבל נראה שהוא מאוד עוזר בימים רגילים או נגד נפיחות ו/או עצירות.

07/09/2009 | 18:26 | מאת:

היי רונה, הקולוטל היא תרופה נפוצה למעי רגיש, עוזרת להרבה אנשים והיא נחשבת בטוחה וללא תופעות לוואי מיוחדות. אם רשמו לך אותה והיא הקלה עליך, לא הבנתי למה את מהססת אם לקחת אותה או לא. תרגישי טוב