דלקת בקיבה?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

19/08/2009 | 16:08 | מאת: קארין

מזה כחודש אני סובלת מכאבי בבטן העליונה בעיקר באיזור הקיבה שתחילה היו מלווים בשילשולים והקאות. לאחר נטילת כדורים השילשולים הפסיקו אך נותר הכאב. לאחר ביצוע סי.טי ובדיקת אולטרסאונד שהממצאים בהם היו תקינים נשלחתי לבצע גסטרוסקופיה ולהל"ן התוצאות: ושט תקין. קיבה: פונדוס תקין, גוף דיסטלי ואנטרום עם אודן דיפוזי קל וגרגור של הרירית,ביופסיה. תירסריון(בצל וחלק שני) תקין. קיבלתי טיפול תרופתי C.LANTON 30MG אשמח לקבל הסבר על הממצאים? לי הוסבר שזוהי דלקת בקיבה, אך מה הדבר אומר?

24/08/2009 | 16:50 | מאת:

היי קארין, אני לא רופאה ולא יכולה לפרש לך את הממצאים אבל אני יודעת שלנטון הוא כדור מצוין. גם אני קיבלתי אותו בעבר והוא מאד עזר לי. הנה קישור עם מידע על דלקת בקיבה: http://www.naturemed.co.il/in_si/health_60.html הרבה בריאות