דואגת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

15/08/2009 | 20:52 | מאת: ציפי

דר שלום, לפני 4 שנים בהיותי בת 42 עברתי למפקטומי מגידול של ס"מ, ללא בלוטות, ללא חדירה לכלי דם, טריפל נגטיב. הייתי במעקב כל חצי שנה והכל תקין. לפני כחודשיים עשיתי את הבדיקה הגנטית, למרות שאין סרטן במשפחתי בכלל , ואני נושאת את הגן BRCA1 . מייד עברתי כריתת שחלות בלפרסקופ.הרופא שניתח אותי בדק בעזרת הלפרסקופ את כל אברי הבטן שלי שנראו תקינים לחלוטין, גם בטן עליונה וגם תחתונה, ערך שטיפה, שלח לציטולוגיה והכל תקין. כ"כ השחלות חזרו תקינות מפתולוגיה. מאז הניתוח מזה כ חודש בערך, לאחר שהתאוששתי ונבדקתי והכל תקין, יש לי כאבי בטן מציקים לא נוראיים אבל לא נעים לי בבטן עליונה, לסירוגין, היה לי גרד בפי הטבעת, ולאחרונה אני רואה לעיתים דמם קל מםפי הטבעת. האם יכול להיות קשר לניתוח? לזה שבכל זאת ,התעסקו" לי בבטן? אני מאד חרד שהסרטן הגיע למעיים. זה מדיר שינה מעיני. אני מאד חוששת.

17/08/2009 | 11:14 | מאת:

היי לך, אני לא רופאה, ולא יכולה לענות לך. את צריכה להתייעץ עם רופא המטפל שלך, שמכיר את המקרה. רק כדי שלא תהיי כל כך לחוצה, סביר להניח שהדמום בפי הטבעת והגרד קשורים לטחורים וניתן להשתמש בתכשירים להקלה. תשאלי בינתיים את ד"ר גל בפורום גסטרו הרפואי http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-904,m-Doctors,a-Forums.html הרבה בריאות