בדיקה אנדוסקופית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

13/07/2009 | 23:21 | מאת: רחל

אני בת 61. עשיתי גאסטרוסקופיה והרופא כתב: מיץ מרתי בקיבה. גוף קיבה תקין. דלקת קלה עד בינונית באינטרום. בביופסיה מרירית הקיבה כתוב congested antral mucosa. no gastritis. no h.pylori. אני נבקשת הסבר על הממצאים. תודה

19/07/2009 | 15:59 | מאת:

היי רחל, אני לא רופאה ולא יכולה לפרש בדיקות, אבל ממה שאני מבינה אין לך חיידק הליקובקטר. אנטרום זה אותו חלק מהקיבה שנלקחה ממנו ביופסיה, וראו גודש ברירית הקיבה. כנראה דלקת קלה שדורשת טיפול. תודה לאל, אין דרמות :) ושוב -הכל בערבון מוגבל. הרופא ידריך אותך בהתאם. הרבה בריאות