קוליטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

03/05/2009 | 14:53 | מאת: רונית

חליתי בשנה האחרונה בקוליטיס והיייתי מאושפזת קיבלתי ציקלוספרין וסטרואידים היישר לווריד נכון להיום אני מקבלת פורי נטול 100 מ"ג ביום והמצב שלי בסדר . לאחר שקראתי מספר ספרים החלטתי להוריד מוצרי חלב פרה לגמרי וכן בשר ובנוסף התחלתי לקנות מוצרים מחנות אורגנית . שאלתי היא אם אני מרגישה טוב [ונכון להיום אני כן מרגישה טוב] האם ישנה האפשרות שאפסיק לקחת את הכדורים? ואם זה יחזור פשוט אחזור ואקח את הכדורים

11/05/2009 | 16:24 | מאת:

היי רונית, אני ממש שמחה שיותר טוב לך, אבל בכל מצב לא מייעצים להפסיק את הטיפול התרופתי לגמרי, מקסימום להקל או להחליף לתרופות יותר קלות. תמשיכי להרגיש טוב והרבה בריאות