הקאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

18/04/2009 | 23:50 | מאת: תומר

שלום. בערך פעם בחודש (בממוצע) מץחיל לי "התקפת" גרעפסים בטעם/ריח מסויים מאוד ועם הזמן הם הולכים ובאים בתדירות יותר גבוהה ויותר מגעילים עד שבסוף אני מקיא, גם אחרי זה עדייין יש את הגרעפסים ואני מקיא שוב ושוב בד"כ עד שאני מגיע למיצי קיבה ואז זה עובר בבת אחת. תוך כדי כל הסיפור הזה אני גם משלשל כל הזמן. בדקתי אם זה קשור למאכלים מסויימים ולא מצאתי כלום. אני סובל מזה כבר יותר משנתיים ולא מצאתי דפוס מאכלים מסויים. אשמח לקבל ייעוץ ועזרה. תודה.

01/05/2009 | 18:15 | מאת:

היי תומר, אתה חייב להיבדק על ידי רופא גסטרו, לעשות בדיקה לחיידק הליקובקטר או גסטקוסקופיה לראות מה קורה שם. רצוי לעשות גם בדיקות דם לוודא שאין דלקת. בקיצור - רק רופא. הרבה בריאות