כאב גב בחלק האמצעי של הגב עם כאב חזק בסרעפת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

03/03/2009 | 12:09 | מאת: זקוקה לתשובה

יש לי עכשיו את אותה בעיה. כבר כמעט חודש יש ל כאב גב בחלק האמצעי של הגב (זה לא כאב של תפוס) ועכשיו יש לי כאבים חזקים בחלק הקידמי, לחץ על הסרעפת. יש לכן מושג מה זה היה בסוף? אבנים בכליות או משהו אחר?

03/03/2009 | 15:35 | מאת:

היי לך, אני לא רופאה אבל אבנים בכליות זה לא. כאבים של אבנים בכליות זה יותר באזור המותניים ולא איפה שאת מתארת. אולי יש דלקת בוושט, בקיבה, אולי אפילו מעין התקררות מקומית, יש המון אפשרויות. אין לי מושג. אני חושבת שכדאי לפנות לרופא משפחה. הרבה בריאות