הזחרי מס לחולי קוליטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

12/02/2009 | 10:29 | מאת: אלי

שלום רב, שמעתי כי כשכיר החולה בקוליטיס מזה זמן רב, יכול להיות כי הנני זכאי להחזרי מס. למי יש לפנות? וכיצד ניתן להימנע מכל מיני "מתווכים" אשר ירצו לגזור חלק מהזכאות? האם יש טעם להשתמש בשירותיהם בכדי לקצר תהליכים? תודה

16/02/2009 | 08:10 | מאת:

שלום אלי, לא ידוע לי על החזרי מס. מציעה לך לשאול בפורום קרוהן קוליטיס ב-Ynet היו שם דיונים בנושאי ביטוח, קצבאות וכו'. http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2230-18115,00.html הרבה בריאות