חולשה כללית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

07/02/2009 | 10:26 | מאת: עזרא

כמתי ליפני שבוע הרגשתי הרדמות מיצד שמאל של הגוף היה חשד לארוע מוחי בעברי עשתי חוקן בריום יצא תקין רצו שאני יעשה בדיקה דרך פי הטבעת לו הסכמת עכשיו יש לי חולשה בגוך ליפעמים יש לי יצאות עים דימום מה על לעשות האים אני יעשה בדיקת דם צמוי בצואה אני בו 47 לוקיח פריזמה ואספרין האים התופעות האלו מעדות על משהו במעי הגס אמא שלי עשתה בדיקה דם צמוי יצאה תקין האים הרדמות וחולשה בחצי גוף מעיד על סמפטומים כאלה

16/02/2009 | 07:59 | מאת:

שלום עזרא, אני לא רופאה ודעתי לא מקצועית, אבל קח בחשבון שהתופעות במערכת העיכול לא קשורות לחולשה הכללית ולחשד לאירוע מוחי, שלא מתאפיין בדימומים. בכל מקרה, יציאות עם דימום דורשות בירור. בדיקת דם סמוי בצואה לדעתי זה די "בזבוז" לעשות, כי היא הרבה פעמים לא מגלה את הדימום, גם אם הוא קיים. צריך לעשות בדיקות דם לראות שאין דלקת במערכת העיכול, להיבדק על ידי פרוקטולוג כי אולי הדימום מטחורים וכנראה גם לעשות קולונוסקופיה. הרבה בריאות