תכשיר פרוביוטי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

02/02/2009 | 12:43 | מאת: אלי

בן 30. קוליטיס במצב טוב עם התקפות לא קשות מדי שנתיים. הומלץ לי על ידי הרוקחת בבית המרקחת לקנות תכשיר בשם ביו פלוס של חברת SUPER HERB. התכשיר מכיל חיידקי אצידופולוס (החיידקים הטובים). הרוקחת אמרה זאת תוך כדי שרכשתי אנטיביוטיקה אותה אני צריך לקחת במהלך 10 יום.היא אמרה שזה עוזר לשמור על פגיעה במעי מפני האנטיביוטיקה. הגסטרו שלי אמר שאין בעיה לקחת זאת אך כמובן שאין שום הוכחה מדעית שזה עוזר. האם למישהו יש ניסיון עם התכשיר?

06/02/2009 | 15:55 | מאת:

היי אלי, אני לא מכירה את התכשיר הספציפי הזה, אבל עקרונית חברת supherb היא חברה אמינה וטובה. לי אישית הרופא גסטרו המליץ על תכשיר שנקרא "קו-ביוטיק" אבל עוד לא התחלתי אתו. הרבה בריאות ואם התכשיר יעזור אשמח לשמוע על כך