???? שאילה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

27/01/2009 | 14:04 | מאת: חבר חבר

שלום , בן שלי בן 4.3 בצענו לו בדיקת גסטרוסקופיה , וקבלנו מיכתב בתוצאה והי שלילית , נכתב במכת ... ביצעת במכוננו בדיקת גסטרוסקופיה.במהלך הבדיקה נלקחה לך דגימה למבחן אוראזה לזיהוי חיידק הליקובקטר פילורי (HP ) . ותוצאות המבחן האוראזה ל-HP הינה . שלילית . אם אוכל לקבל ממכם הספר על תכום זה ... ותדה

27/01/2009 | 20:54 | מאת:

היי, אני לא רופאה ולא יכולה לפרש בדיקות אבל עד כמה שאני מבינה, במהלך בדיקת הגסטרוסקופיה בדקו אם לבן שלך יש חיידק שנקרא הליקובקטר פילורי שעושה דלקת בקיבה ובוושט ו"תוצאה שלילית" אומרת שתודה לאל אין חיידק :) אבל כמובן אתם צריכים לשאול את הרופא. הרבה בריאות לכל המשפחה

27/01/2009 | 21:06 | מאת: חבר חבר

תודה ...