שילשולים כבר שבועיים!!!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

07/11/2008 | 20:14 | מאת: הדבורה מאיה

אני בת 30 , מזה שבועיים ימים יש לי שילשולים , עם קצת חולשה, עשיתי בדיקת תרבית צואה ויצא שלילי , זה ממשיך , בא והולך, אני לוקחת קל בטן כי בהתחלה היו לי גם עיוותות בבטן , לציין שאני לוקחת כדור של בלוטת התריס- PTU וגם נורמיטן 50 מ"ג ביום, אף פעם זה לא היה לי , הרופאה לא יודעת גם למה זה נמשך ונמשך, שלחה אותי למלא בדיקות ובינתים אני משלשלת את נישמתי , אני אוכלת כלכלה עוצרת : בננות , טוסטים, תפוחי אדמה, שותה , לא יודעת כבר מה לעשות , אני בלחץ מזה, אף פעם לא היה לי דבר כזה , מה זה יכול להיות אלוהים???! תודה

10/11/2008 | 10:29 | מאת:

שלום לדבורה מאיה :) קודם כל לא להיות בלחץ כי עצם הלחץ מעורר שלשולים ומעכב את הריפוי. טוב שהרופאה שלך מתייחסת אליך ברצינות ושלחה אותך להרבה בדיקות. יש כאלה שהיו פוטרים אותך באמירה: "זה כלום, רק וירוס". אז קודם כל תחכי לתוצאות של הבדיקות. מה זה יכול להיות? המון דברים, כמו וירוס חולף, טפילים במעיים, מחלות מעי דלקתיות ועוד. בדיקות הדם צריכות לתת את הכיוון וגם התסמינים הנלווים - חום? דימום? ירידה במשקל? אם אין לך את אלה, את יכולה להיות שקטה וקרוב לוודאי שזה יעבור מהר. הרבה בריאות

10/11/2008 | 19:09 | מאת: הדבורה מאיה

תודה נשמה על התגובה והרגעה, אל תישאלי עכשיו כבר יום וחצי לא היתה לי יציאה , נראה לי שעכשיו זה נהפך לעצירות..... קטעים, נראה באמת לי התוצאות של הבדיקות , שוב תודה ובאמת הרבה בריאות !

10/11/2008 | 19:11 | מאת: הדבורה מאיה

אה, ליהיא ועוד משהו , יש לי צרבות וגם לפעמים תחושה של נפיחות בבטן ולפעמים ריקנות בבטן , לא יודעת , תאמיני לי , אבל כשאני לוקחת לוסק בבוקר כל היום זה עוזר לי , לא יודעת, אולי יש לי את החיידק הליבטור פלורי , האם אפשר לגלות אותו בתרבית צואה?

23/12/2008 | 12:50 | מאת: אירית

לא רוצה להפחיד אותך,אבל כידי שתבצעי קולונוסקופיה יכול להיות שמדובר בקוליטיס(דלקת במעי)