חוקן במיי ברז יכול להיות מסוכן??

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

18/10/2008 | 09:37 | מאת: אמילי

אני בת41 סובלת כבר מעל 15 שנה מעצירות לפני כ שנה מצאתי שחוקן במיי ברז במקלחת פותר לי את הלחצים של העצירות. השאלה היא אם אני גורמת לעצמי נזק? (יש כבר טחורים ועור עודף) אני לא יכולה להפסיק עם זה ואפילו התדירות של מס' הפעמים ביום עלתה בגלל הרגשתהשחרור שיש אחרי שמתרוקנים

19/10/2008 | 21:03 | מאת:

היי אמילי, קודם כל, זה שאת לא משתמשת בחומרים משלשלים זאת כבר "חצי צרה". לגבי המים, עד כמה שידוע לי, השפרצת מים לאזור לא ממש מזיקה, אבל אני לא רופאה ואת צריכה להתייעץ עם רופא בעניין הזה. בדיוק בפורום הזה יענה לך ד"ר זמורה בצורה אמינה ומפורטת: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1478,m-Doctors,a-Forums.html הרבה בריאות