בעיות ראיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

25/08/2008 | 12:38 | מאת: שלומי אביב

שלום קוראים לי שלומי, אני בן 23. בזמן האחרון יש לי בעיות ראיה,אני רואה מטושטש(רק בכתיב). הייתי אצל רופא והוא נתן לי תרופה אנטיביוטית ואמר לי לנוח הרבה,המנוחה עזרה אבל התרופה לא.כעבור שבוע קיבלתי טלפון מהרופא והוא אמר שהתרופה תחמיר את מצבי לכן לא השתמשתי בתרופה זו עוד. לאחר שבועיים אני רואה מטושטש בכל,פניתי לרופא והוא נתן לי תרופה אנטיביוטית שונה. התרופה שינתה את מצבי לטוב,כרגע אני לא רואה מטושטש בכלום אבל מספר עיניי הישתנה,מיספרי ברגיל היה 6/6 ועכשיו מיספרי הוא 6/4. הדבר שאני לא מבין זה למה הרופא אמר לי לא להרכיב משקפיים. אשמח לכול עזרה ממנהלי הפורום.

26/08/2008 | 21:24 | מאת:

היי שלומי, הפורום הזה עוסק בנושא בעיות במערכת העיכול. פנה לאחד הפורומים הרבים בנושא רפואת עיניים. בקישור הבא מופיעה רשימת הפורומים: http://www.doctors.co.il/xFF-Index,m-Doctors,a-Forums.html הרבה בריאות