אוכל צרפתי-הפרעות אכילה...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

17/08/2008 | 18:11 | מאת: קארין בן-עמי

שמי קארין.. אני ובני עברנו לצרפת לחצי שנה (לעסק בצרפת) ואנחנו בצרפת רק חודש. לי יש בעיה רצינית.סבא רבה שלי נולד בישראל וכך גם כל מישפחתי,עכשיו שעברתי לצרפת אני לא רגילה לאוכל פה,זאת אומרת שלאחר שאני אוכלת מהאוכל בצרפת אז אני מקיאה (לאחר חצי שעה מהארוחה) ובזמן האחרון מתעקב לי המחזור.אבל יש עוד בעיה לבני אין שום הפרעות אכילה והוא בן 14. אשמח לכל עזרה!

20/08/2008 | 17:11 | מאת:

היי קארין. מסכימה אתך. אוכל צרפתי באמת יכול להיות מגעיל :) אבל ברצינות, אם באמת זאת התופעה שאת מתארת ואת כל פעם מקיאה אחרי אוכל, את צריכה להיבדק, כי לא יכול להיות שכל סוגי האוכל הצרפתי שאת אוכלת כל יום הם בעייתיים. אולי יש לך דלקת במערכת העיכול העליונה שמחייבת טיפול. לגבי הקשר של ההקאות ועיכוב המחזור, את מתארת לעצמך מה עולה בדעתי :) אבל אני מניחה שאת זה כבר שללת. יתכן שהכל גם השפעה של המעבר והשינוי (גם עיכוב במחזור קורה בתנאי לחץ) ומה שאת סובלת זה תסמינים של מעי רגיז. בכל מקרה, אם זה נמשך, את חייבת לראות רופא. לגבי הילד בן ה-14, לא כתבת מה הבעיה. הרבה בריאות ובהצלחה במקום החדש