קיא שחור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

15/08/2008 | 01:09 | מאת: שירן

היום הייתי ברחוב ופיתאום הרגשתי חולשה, הרגשתי שאני מתייבשת וחשבתי שזה בגלל שקודם לכן הייתי באימון והזעתי הרבה ולא שתיתי מספיק. הלכי לקנות מים והרגשתי שאני חייבת לשבת. כל הרעש התעמעמם סביבי וחשבתי שאני הולכת להקיא. רצתי לשרותים שהיו היכן שהייתי. הבאמת הקאתי. הקאתי קיא שחור. ולא אכלתי היום שום דבר כהה. או חריג. אכלתי אוכל מהבית שאני תמיד אוכלת. אחרי זה שתיתי והרגשתי קצת חלשה אבל חוץ מזה בסדר גמור. זה משהו חמור יכול להיות? דימום פנימי אולי? אני לא קיבלתי שום מכה או משהו כזה וגם זה לא היה אדום זה היה חום מאוד כהה כמעט שחור. אני גם לא לוקחת תרופות מיוחדות. אם כואב לי הראש אני לוקחת אדוויל ולקחתי שניים לפני יומיים.

15/08/2008 | 12:16 | מאת:

היי שירן, את צריכה ללכת לרופא. קיא כהה יכול באמת להעיד על דימום ממערכת העיכול העליונה. האם לקחת את האדוויל עם אוכל, לפי ההוראות? אדוויל שיך למשפחת התרופות נוגדות הדלקת הלא-סטרואידיות (NSAIDs) ובשימוש לא זהיר עלול לפצוע את הרירית העדינה של מערכת העיכול. בקיצור, לכי לרופא. הרבה בריאות