שאלה לגבי טיפול בחיידק HP
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - תמיכה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
ד"ר שלום, אובחנתי לפני כשבוע לאחר ביצוע בדיקת גסטרוסקופיה - ע"פ דברי הרופא יש לי "גסטריטיס על רקע HP". אני מקבלת טיפול של 3 סוגי תרופות - LANTON, KARIN , MOXYVIT. מאז שהתחלתי לקחת את התרופות אני מרגישה מרירות חזקה בפה לאורך כל שעות היום וגם במהלך השינה. רציתי לשאול אם הדבר נורמלי? תודה רבה. גאולה.
כמובן למי שלא אלרגי לקינמון,זה עדיף וכדאי לחפש על זה בגוגל,זה טוב לעוד דברים,קנדידה וחרידקים אחרים,כדאי לטפל חודש ולבדוק שטב וחבל שבקופ" לא ממליצים על זה ולא חוקרים את זה כי זה לא מכיר וזול. .
הי גאולה, אני לא רופאה, הפורום הרפואי הוא כאן - http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-904,m-Doctors,a-Forums.html ואת יכולה לשאול גם בפורום תרופות ורוקחות המצויין - http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-669,m-Doctors,a-Forums.html הרבה בריאות