מחלת קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

24/06/2008 | 19:16 | מאת: גאולה

שלום רב היי ליהיא לאור ניסיונך הרב רציתי לשאול האם מחלות מעיים מאופינות תמיד ע"י שלשולים כרונים או שזה גם יציאות רגילות וגם שלשולים,ורציתי לדעת האם כאשר ישנה דלקת קלה שאינה נראית בקולונסקופיה ובדגימה נראתה דלקת קלה האם הדבר מצריך טיפול כלשהוא? או שמא זה יכול לעבור לבד תודה

29/06/2008 | 20:39 | מאת:

היי גאולה, בד"כ כשהדלקת קשה קשה להימנע משלשולים, אבל כשהמצב קל אז יש "ימים טובים יותר וימים גרועים יותר". בד"כ אם יש דלקת בביופסיה מטפלים כדי שזה לא יחמיר ויתקדם. הרבה תלוי בהרגשה של החולה ובגישה של הרופא. במקרה כזה, שווה לבקש חוות דעת שניה. הרבה בריאות