שקיעת דם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

16/06/2008 | 07:56 | מאת: גילה

שלום עברתי שקיעת דם בעקבות תלונות על שלשולים שמופיעים כמה פעמים בשבוע, התוצאה היתה 40 רציתי לדעת מה זה אומר? ואיך ממשיכים מפה הלאה? האם זה מצביע על בעיה כלשהיא במעיים?

18/06/2008 | 13:41 | מאת:

היי גילה, רופא צריך להסתכל על כל התמונה ולפי זה להחליט. שקיעה גבוהה מעידה בדרך כלל על דלקת, אבל זה לא חייב להיות מקרוהן או קוליטיס, אלא גם מסיבות אחרות. יש גם אנשים שהשקיעה אצלם קצת גבוהה באופן קבוע. בואי נגיד שזה לא סימן הכי חיובי, אבל כמו שאמרתי, צריך לראות את כל תמונת הבדיקות. הרבה בריאות