אוכל וכאבים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

05/06/2008 | 08:42 | מאת: ג

הי ליהיא - מה נשמע? חזרת לפעילות וזה סימן טוב:) תגידי, כל פעם כשאני אוכלת - כואבבבב לי. אז אני לא ממש אוכלת, וירדתי במשקל (דבר שבכלל לא מזיק לי:) האם דבר כזה הוא תופעה של תסמונת המעי הרגיש? תודה לך וחג שמח.

08/06/2008 | 15:33 | מאת:

היי ג. לצערי אני מכירה את זה מקרוב, כשכל אוכל שאת מכניסה למערכת מעורר שם מהומות, גם האוכל הכי תמים בעולם. מצב כזה קרה לי בהתקף הראשון של הקרוהן, כשאפילו חצי כוס מים הייתה עושה לי בעיות. בנוסף, זה קורה לי בזמנים של לחץ ומתח. ברגע שאני מתחילה לאכול, מופיעים הכאבים ואם אני לא אפסיק מיד, אני יכולה ממש להתפתל ורק נורופן (או שניים...) עוזר. יכול להיות שיש לך תקופה לחוצה במיוחד לאחרונה? בכל מקרה, שמתי לב שעוזר לי לקחת דרלין בימים כאלה, אבל עד כמה שזכור לי הרופא שלך לא מתלהב מזה בגלל לחץ דם נמוך? מצטערת שאין לי עצה טובה לתת לך, אם תמצאי אחת כזאת, תגידי גם לי :) בינתיים, לפחות תהני מהתופעת לוואי - המשקל שיורד! חג שמח ודל לקטוז :)

08/06/2008 | 15:54 | מאת: ג

תודה ליהיא, יש מעט רגיעה - הלכתי להנפש קצת בחיק המשפחה. אכן תקופה קצת יותר רוויית מתח.כנראה זה גם משפיע. השיטה שלי באמת, זה לא לאכול - ואז אין בלאגן. נמשיך לחגוג על ירידת המשקל (מה יש? לא מגיע גם לי שידאגו קצת מתת משקל....חחחחח?) חג שמח לך יקרה.