בקשר לvsl3.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

25/03/2008 | 15:45 | מאת: vivi

תודה על התשובה הקודמת בנתיים ,הרוקחת בקופ'ח לאומית גילתה לי,שהם קיבלו תחליף חיידקים דומה שעולה אותו דבר ,(לאחר ההנחה-120 ש'ח ) - נקרא co-biotic מישהו ניסה את זה ,האם זה שווה?ותחליף טוב?... מודה מראש ו.

27/03/2008 | 16:43 | מאת:

היי ויוי, תודה על העדכון. נקווה ששאר הקופות ילכו בעקבות לאומית. גם אני מחכה לשמוע תוצאות תנסי לשאול בפורום קרוהן קוליטיס בynet ובפורום של האגודה. תרגישי טוב

10/01/2009 | 21:16 | מאת: עירית

אני ניסיתי ומעדיפה להמליץ על הפטרייה היוגית. להערכתי אולי אף אפקטיבית יותר.