חייבת עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

21/03/2008 | 20:30 | מאת: דנית

אני חולת קרוהן והרופא שלי נתן לי מרשם לתרופת בודסון (סטרואידים) והשאלה שלי האם זה בסדר ליטול את התרופה בזמן שימוש בסמים קלים כגון חשיש דחוף דחוף תודה

25/03/2008 | 09:10 | מאת:

היי דנית, כל הנושא הזה של מריחואנה מאד סבוך, יש חולים שמקבלים אישור לצרוך מסיבות רפואיות ויש מחלוקת סביב כל העניין. בהנחה שלא התכוונת לצריכה מסיבות רפואיות, את חייבת ליידע את הרופא שלך על הקטע עם החשיש ולא להסתיר ממנו כי והוא זה שצריך לקחת אחריות על המצב שלך, הרבה בריאות