כאבים בצד ימין מתחת לצלעות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

13/03/2008 | 13:56 | מאת: אנונימי

שלום, יש לי כאבים בצד ימין מתחת לצלעות. עשיתי אולטראסאונד והכל נמצא תקין. הכאבים הולכים וחוזרים, לעיתים בעוצמה חזקה יותר ולעיתים פחות. יש מין כאב של צריבה ו"שריפה". מה זה יכול להיות?? תודה

18/03/2008 | 18:16 | מאת:

היי לך, כל כך הרבה סיבות יכולות לעשות את ההרגשה הזאת, החל מבעיות גסטרו ועל ל"התקררות" של המקום. האם חזרת לרופא עם התוצאות? מה הוא חושב? אם הכאבים נמשכים, אין ספק שאתה צריך להמשיך בירור, אולי אצל רופא גסטרו או פנימאי אחר. לפני שאתה פונה אליו, תנסה לעקוב אחרי הכאב: האם אחרי אוכל מסוים? שתיה מסוימת? מעיר אותך בלילה? מתגבר בערב? מוחמר על ידי אוכל או מוקל על ידי אוכל? בקיצור, תמשיך את הבירור. תרגיש טוב