כאב דוקר בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

06/02/2008 | 20:37 | מאת: מילי

שלום אני בת 35 נשואה עם ילדים בריאה בדר"כ לפני חודשיים עשיתי בדיקות דם ושתן שיצאו תקינים. המחזור שלי סדיר לאחר הוצאת התקן מירנה שהייתה 5 שנים אצלי. שאלתי היא מה הסיבה לכך שמידי פעם בזמן האוכל או סתם ללא סיבה אני מרגישה כמו דקירות חזקות באזור הקיבה התחתונה יותר לכמה דקות וזה עובר לפעמים קצת יותר מכמה דקות ואני לוקחת אלגוליזין שמאד עוזר וזה עובר הכאב המוזר הזה (דקירות חזקות) מופיע פעם ביומיים בערך בכל שעות ויש לי מין תחושת כבדות בבטן לאחר אוכל היום אנא ענו לי תודה מראש מילי

07/02/2008 | 00:29 | מאת: ג

תבדקי אם יש לך חיידק הליקובקטר פילורי בקיבה. בדיקת תבחין נשיפה בקופ"ח. בהצלחה

11/02/2008 | 09:42 | מאת:

היי מילי, מייעצת לך לפנות לרופא גסטרו לבירור. אך קודם, באמת כדאי, כמו שג. אמרה, שתגשי לרופא משפחה ותעשי בדיקת הליקובקטר. אם הבדיקה לא תקינה יתכן שזה ההסבר לתסמינים, אבל גם אם הבדיקה תהיה תקינה, גשי לגסטרו. יכול להיות שהמדובר בבעיה תפקודית ויכול להיות גם שיש איזשהי דלקת לא על רקע החיידק, אלא על רקע מכני כמו מריפלוקס. לשני המצבים יש פתרונות או דברים שיכולים להקל. תרגישי טוב