שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

29/01/2008 | 11:09 | מאת: ליאת

האם אחרי בדיקה אנדוסקופיה מהגרון יכולים להיות כאבים בגרון?עשיתי לפני יומיים ומאתמול יש ל קצת כאבים בגרון תודה מראש על כל תשובה.

29/01/2008 | 21:23 | מאת:

היי ליאת, כן בהחלט, לי כאב הגרון יותר משבוע אחרי בדיקה כזו, בצורה כל כך מעצבנת, עד שממש הלכתי לרופא א.א.ג. לבדיקה כי חשבתי שנגרם לי נזק. הרופא אמר שהוא רואה את זה הרבה אחרי בדיקות גסטרו, יש לפעמים שריטות ורגישות בגרון, שעוברות אחרי זמן מה. ובאמת - זה מה שהיה. אל תדאגי. את יכולה לנסות לגרגר את הגרון במי מלח. הרבה בריאות