ליהיא

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

28/01/2008 | 23:39 | מאת: ג

מה קורה? אני קוראת את הבטן שלך לסדר! תרגישי טוב!! שאלה לי - חזר לי הליקו' המעצבן לקיבה - אני כבר צריכה לעבור בפעם הרביעית טיפול אנטיביוטי לקיבה. מה יכול למנוע הגעת החיידק שוב? אין לי כח כבר לאנטיביוטיקה וטעם מתכת בפה.........איכס.

29/01/2008 | 21:19 | מאת:

הלוואי והבטן הסוררת שלי הייתה נשמעת לאיזושהי קריאה לסדר. היא עושה מה שבא לה :) באמת מעצבן מה שקורה לך עם ההליקובקטר. מה אומר הגסטרו? יש לו הסבר למה שקורה? אני חושבת ששלחתי לך את כל הקישורים שלי עם ה"עצות סבתא" התזונתיות. אבל אם אני לא טועה, כתבת כאן על רפואה אלטרנטיבית, נכון? אני במקומך הייתי פונה לנטורופת ומתייעצת גם על תזונה וגם על תוספים. מניסיוני בתחומים אחרים, תוספי תזונה ייעודיים מאד עוזרים (לא מדברת על "סתם" מולטי-ויטמינים אלא על תוספים ייעודיים וצמחי מרפא שמותאמים לבעיה מסוימת). ובשעת הדחק - להומאופתיה. ניסית? ושוב - המון בריאות...

29/01/2008 | 22:39 | מאת: ג

התחלתי לנסות הומאופתיה, עד שהחלו טיפולי שינים אינטנסיביים - וזה לא הולך עם הומאופתיה:( רופא הגסטרו לא מסביר. אני מטופלת (עכשיו מעט) בדיקור, אבל אני לא בטוחה שיש מה לעשות, ובכלל. באסה. נו טוב, נמשיך........ תודה על התגובה בכל אופן, ותרגישי טוב!