פנטסה - המשך

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

22/12/2007 | 12:19 | מאת: אלי

בהמשך להודעתי הקודמת.. התחלתי לפני כשבוע לקחת פנטסה 3 פעמים ביום לאחר כ-20 שנה עם ראפאסאל ON OFF (קוליטיס). מאז התחילו שלשולים - לא באופן חמור אבל עדיין לא נעים. האם יש מצב שפנטסה גורם לשלשולים?

23/12/2007 | 16:53 | מאת:

היי אלי, כמו שכתבתי בתשובה לשאלה הקודמת שלך, שמעתי כבר על מקרים שרפאסל ופנטסה, למרות שהן מכילות אותו חומר פעיל, משפיעות אחרת. אם התחילו השלשולים במקביל לנטילת הפנטסה, סביר להניח שיש קשר ואולי עדיף לחזור לרפסאל הישן והטוב .... כמובן לא על דעת עצמך. תרגיש טוב