שאלה מאוד דחופה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

23/11/2007 | 14:00 | מאת: יוני

שלום אני צריך תשובה מיידית ( תודה מראש ) אני חולה קרוהן כ שנה וחצי בלי שילשולים כאבים חזקים מאוד חום ועוד לפני כיומים התחילו מאיזה סיבה שהיא שילשולים ( יכול להיות שזה קשור ויכול להיות שלא ) היו גם ממש צמרמורות וקור בכול גוך הייתי ממש קר אבל בלי חום ובדר"כ בלי כאב בצד שמאל שמאפיין את זה מוזר בכול אופן אני משלשל בערך כל 15 שעה משהו כמו פעמיים בחצי שעה כפר הפסקתי לספור אני זוכר לפי זמן שאלה שלי היא מותר ממולץ לקחת כדורים להפסקת שילשול ואם כן איזה אני פשוט בסוף שבוע ואין רופא שאפשר לשוחח עימו באמת תודה רבה

25/11/2007 | 21:11 | מאת:

היי יוני, קודם כל זה שאתה עם כאבים וחום במשך תקופה ארוכה זה לא טוב. אתה צריך לבדוק עם הרופא שלך שוב את הטיפול התרופתי. זה שאין לך שלשולים לא אומר שאתה ברמיסיה. לגבי מה שהחל לפני כמה ימים - אני מקווה שבינתיים הוטב לך או שקיבלת טיפול (מצטערת שלא יכולתי לענות קודם...). עקרונית, לגבי תרופות - לי נאמר שכשיש שלשולים קשים אפשר לקחת אימודיום לנסות לעצור אותם, אבל זה לא טיפול קבוע בשום אופן ולא לעיתים קרובות, רק עד שמגיעים לרופא. הרבה בריאות

26/11/2007 | 20:52 | מאת: יוני

תודה רבה ומקווה שאת גם מרגישה טוב ! בסוף לקחתי קל בטן כי אמדיום אמרו לי שזה יכול לגרום נזק אז לקחתי כמודת די גדולה וזה די עשה את עבודה עכשיו יש לי כמה פעמיים בודדות ביום לגביי בדיקות אז הרופא שלי דואג לשזה הוא ממש מיוחד אין מילים אחרי שהוא אמר לי שקולנוסקופיה נראת לו תקינה לא חזרתי אליו כי הבנתי שאין לי קרוהן או משהו אחר והכול תקין והוא צלצל אלי יומים עד שלבסוף השיג אותי ( הוא התקשר מחסוי ולא היה לי טלפון לחזור אליו ) וביקש שאני אחזור אליו והא קיים ישיבה באיכלוב והתחיל לעזור , כך שהוא ממש ריציני שמו הומנסקי מאיכלוב אם תרצי או תרצו פעם רופא אני ממש ממליץ רק בגללו אני ממשיך את טיפול ואת בדיקות ויש לי שאלה קטנה ממש לא היה לי תאבון ( שלא מאפיין אותי ברגיל ( עכשיו זה כבר בסדר אבל להבא ( אם תיהיה ) מה את אוכלת שלא מגביר את תופעות בעת התקף ?