מחלה כרונית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

11/11/2007 | 00:01 | מאת: זקוק לעצות

שלום אני חולה במחלה כרונית של המעי ומתקשה לעבוד אני מעוניין האם ישנם זכויות כלשהם בביטוח הלאומי לחולי מחלות כרוניות ? אשמח לעצות שלכם על התהליך ? תודה

11/11/2007 | 22:32 | מאת: ד

.

14/11/2007 | 20:05 | מאת:

היי בוודאי שיש זכויות אבל כדי לקבל אותן, זה לוקח זמן. צריך לעבור וועדה רפואית, שכדאי מאד להתכונן אליה היטב. אני לא בקיאה בתהליך, אבל מציעה לך לפנות לפורום קרוהן-קוליטיס ב-ynet . יש שם קישורים לדיונים שהיו שם בנושא זה, וכדאי לך להעלות שם את השאלה. אחת המשתתפות הקבועות שם (בת שבע) מתמצאת בתהליך ונותנת עצות טובות. בהצלחה והרבה בריאות http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2230-18115,00.html