אבחון צליאק בתינוק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

02/11/2007 | 11:04 | מאת: גל

גל בן 10 חודשים.בלידה 2,900, כיום 7,080. שובר עקומות משקל. בטיפול ומעקב דיאטנית. בהפנייה לגסטרו ילדים ציין רופא הילדים כי Eosinophils- 2300. עד עתה הילד לא גילה כל תקופה אלרגית, לא מקיא וכו'. האם יש קשר בין ערך זה לבין מחלת צליאק, האם זה מדד חשוב המורה על ביצוע ביופסיית מעיים?

04/11/2007 | 17:57 | מאת:

היי, מצטערת, אבל אני ממש לא מבינה בזה. מציעה לשאול את ד"ר שלמה גבעוני, גסטרואנטרולוג ילדים מצויין: http://172.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=536&firstmsg=0 הרבה בריאות לכל המשפחה...