כאב בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

06/08/2007 | 00:20 | מאת: גדי

שלום, מזה שבוע כאב בטן קל מלווה בגזים, תחושת עייפות / חולשה, הרגשה כללית לא טובה - כמו התקררות רק בלי נזלת ובלי חום. נתנו לי אומפרדקס / גסטרו שלא הועיל. המליצו לי לקחת שילוב של לקטובצילוס ואסידופילוס פעמיים ביום, וגם אנזימים מפרקים למזון עם (או מיד) אחרי אוכל למשך כשבוע-שבועיים. מה עוד כדאי לעשות ? מתי לרוץ לרופא ומה לבקש ממנו חוץ ממנוחה שכשלעצמה כנראה לא פותרת את הבעיה ? תודה

10/08/2007 | 15:50 | מאת:

היי גדי, מצטערת שאני עונה באיחור - ענייני בריאות דוחקים גם אצלי :) - ואני מקווה שכבר הוטב לך. האמת - נשמע כמו וירוס... במקרה כזה אני ממליצה מנסיון לקחת כדורי קלבטן. הם בדרך כלל לא מאכזבים. אם לא - זה הזמן לגשת לרופא ולבקש בדיקות דם כלליות, בדיקת נשיפה להליקובקטר וכו'. אם התסמינים ימשיכו כחודש, כדאי ללכת לגסטרואנטרולוג. תרגיש טוב