אספרין ובעיות קיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

03/07/2007 | 11:22 | מאת: גיא

שלום, אימי צרכה מיקרופירין מספר שנים, משום שהיא סוכרתית ועברה ניתוח מעקפים, לפני חודש החלו כאבים חזקים ברום הבטן, הרופא במיון בי"ח החליף את כדור האומפרדקס בלנטון 30 ובנוסף היא הפסיקה לקחת אספירין, ומאז פסקו הכאבים לחלוטין.מזה שלושה שבועות היא לא צורכת אספירין, אך היא חייבת לחזור לצרוך אספירין, רופאת המשפחה המליצה לקחת גודאמד. האם זה כדור עדיף מבחינת השפעתו על הקיבה? והאם יש סוג של אספירין עדיף במקרה זה, אולי עם ציפוי, כמו אקופירין? תודה, גיא.

04/07/2007 | 21:40 | מאת:

היי גיא, רבים מעדיפים לקחת את כדורי האספירין המצופה כמו קרטיה, מיקרופירין וגם גודמד, שכולם ידידותיים יותר למערכת העיכול. עד כמה שידוע לי אין הבדלים ביניהם, את הסוג שהזכרת אני לא מכירה. הרבה בריאות לאמך ולך.