החלקה יפנית

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

08/07/2013 | 17:41 | מאת: חיים

החלקה יפנית עלולה לגרום לנשירה? מה לגבי צביעת שיער בתדירות גבוהה ? כי אצלי יש שימוש של אחד לשבוע של צביעת שורשים - שזה נוגע בקרפקפת, והצבע נשאר 20-30 כל הראש. האם זה יכול לגרום לנשירה בעתיד? זה חודר לקרקפת ??? גם בחלקה בסופו של דבר זה משהו חיצוני כמו צבע אז לא אמור להיות הבדל זה נכון?

12/07/2013 | 00:02 | מאת:

חיים שלום, הצדק איתך החומרים שציינת הם לשימוש חיצוני ולכן הם משפיעים על השערות בחלקן החיצוני ולא על זקיקי השער. אם חומר מסויים גרם לנשירה או לשינוי באופי השער כאשר השימוש בחומר מופסק הזקיקים ישלימו את מחזור הצמיחה ויצמיחו שערות חדשות שלא ניזוקו.