prupecia

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

29/06/2013 | 16:30 | מאת: לוי

הי בן 43 עשר שנים נטלתי פרופציה אין נשירה אך אין גדילה מה עושים? האם התרופה בטוחה לשימוש כה ממושך? האם ניתן להמשיך עוד שנים רבות? פרופיל בטיחותי שלה. אילו תופעות לואי יש ? אבי חולה בסרטן הערמונית יש קשר למחלה ובין התרופה? איזה בדיקות דם לעשות?האם יש קשו בין התרופה לסרטן המוח ובעיטת מטבוליות? אבקש הרחבה

29/06/2013 | 23:24 | מאת:

29/06/2013 | 23:43 | מאת:

לוי שלום רב, כפי שציינת אמנם תחת טיפול בפרופסיה אינך שם לב לצמיחה אך גם אינך שם לב לנשירה ולכן יתכן והתרופה שומרת על מצבך היציב. ניתן להשתמש בפרופסיה לתקופה ממושכת אך מומלץ להעריך תקופתית את מצבך ולשקול את המשך הטיפול במסגרת יעוץ עם הרופא המטפל . יעוץ זה הוא גם המקום המתאים לקבל הרחבה לגבי שאר שאלותיך.