האם יש דרך לטפל בדילול מבלי צלקות?

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

26/06/2013 | 17:33 | מאת: חיים

שלום רב, שמי הוא חיים, עשיתי לפני תשע שנים השתלה ונשארה לי צלקת מאחורה, התחיל לי שוב דילול, הפעם באזור של הפדחת. אני באמת כבר אובד עצות, אני לא מעוניין בצלקות נוספות, עצוב לי על השיער שאבד ואני מפחד מאד להישאר קירח. אני שומר את זה עמוק בבטן כבר תקופה, האם יש דרך להשיב את פגעי הזמן? אודה לך מאד אם תשיבי לי, חיים.

29/06/2013 | 23:04 | מאת:

חיים שלום, שיטת NHI היא השיטה המתקדמת ביותר להשתלת שער כיום והיא יחודית בכך שאינה משאירה צלקות. אני ממליצה לך להגיע לפגישת יעוץ בכדי לקבל מידע נוסף על השיטה ואפשרויות הטיפול.