השתלת שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

21/05/2013 | 15:57 | מאת: אייל

שלום רב, 1.ברצוני לדעת האם יש אפשרות להשתיל שיער בחלק מהראש להתרשם מההשתלה ובאיזו צורה הוא צומח ולאחר מכן להחליט האם להמשיך להשתיל שיער בכל הראש עד כמה שאפשר? 2. אני מסתפר קצוץ כל הראש האם השיער המושתל יראה טבעי גם שהוא באורך קצר? 3. לאחר ביצוע ההשתלה: אחרי כמה זמן האדמומיות בקרקפת חולפת? השיער המושתל צומח? הוא צומח בצורה טבעית או שמבחינים בימים הראשונים שהתבצעה השתלת שיער במיוחד שהשיער קצוץ? תודה רבה

21/05/2013 | 23:11 | מאת:

אייל שלום רב, קיימת אפשרות לבצע השתלה באזור מוגבל ורק לאחר מכן לקבל החלטה על המשך טיפול. שער מושתל בשיטת NHI הוא בעל מראה טבעי גם באורך קצר כאשר ההבדלים בין השער המושתל לטבעי מינוריים ביותר. האזור המושתל לרוב אדמומי למשך שבוע לאחר ההשתלה כאשר אחריו השער והעור חוזרים בהדרגה למראם הטבעי. משלב זה המראה הוא טבעי אולם עדיין לא סופי מכיוון שזקיקי השער שנקלטו מחדשים את צמיחתם בקצב איטי. האפקט המלא אם כן יתקבל רק לאחר מספר חודשים מההשתלה.