החלקת שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

30/01/2013 | 23:24 | מאת: האני

דר דוברובסקי שלום רב, באוקטובר האחרון עשיתי החלקת שיער משי טבעית מבית היוצר CHI. ההחלקה עברה מצוין והתוצאות היו נפלאות! אלא ששבועיים לאחר מכן החלו להיות לי כינים בשיער. אחרי ניסיונות רבים להיפטר מהם, הם רק הולכים ובאים. יש לציין שגם בילדותי לא סבלתי מהתופעה הזו. רצוי לציין שלמרות שאסור להשתמש בחומרים אחרים שהם לא מיועדים להחלקה, השתמשתי בחומר לסילוק הכינים בשם ריזולט. השיער שלי משתמן די מהר, אך על מנת לחסוך בחומרים אני חופפת פעמיים בשבוע. בערך כמו שהייתי חופפת לפני ההחלקה. האם יש קשר בין החומרים- שפמ קראטין ללא מלח- לכינים?

04/02/2013 | 16:23 | מאת:

האני שלום רב, החלקת שיער מכילה חומרים כימיים, במידה והנך מעוניינת בטיפול נגד כינים עליך להתייעץ מול הרופא משפחה שלך. לפני הגעתך לרופא הייתי ממליצה לך לבדוק איזה חומרים כימיים מכילה ההחלקה על מנת שיתאימו לך טיפול מתאים.