שינוי הורמונים

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

10/05/2013 | 02:33 | מאת: סער

שלום, שמי סער ואני בן 23. אני לא יודע אם אני בפורום הנכון, אבל בכל-זאת אנסה את מזלי... בילדותי היה לי שיער חלק גולש, ועם השנים (וההורמונים) הוא הפך להיות גלי. השאלה שלי היא עד איזה גיל התופעה הזאת נמשכת? האם השיער שלי יכול לחזור להיות חלק כמו פעם? או להיות מתולתל יותר מהיום? או שהוא, בוודאות, ישאר ככה? תודה מראש, וסליחה אם זה לא המקום הנכון לשאלה זו, סער.

15/05/2013 | 15:24 | מאת:

סער שלום, השינוי הגדול מאחורך עם סיום גיל ההתבגרות אבל שינויים קלים ימשיכו להתרחש עם השנים בעקבות שינויים הורמונאליים פחות דרמטיים שקורים עם הגיל. לכן סביר להניח שאופי השער שלך לא ישנתה והוא ישאר גלי אולם עם השנים יתכן והשער יהפוך יותר דק ומעט פחות גלי.