מספר שאלות חשובות ..

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

29/04/2013 | 01:02 | מאת: דניאל

שלום .. אני בן 23 ויש לי מפרצים נורא גדולים .. אפשר לעשות ניתוח מגיל זה ? אתה מוכן לחתום על תוצאות טובות מאוד ? ועד כמה יקרה השתלה מסוג זה ? תודה

01/05/2013 | 21:21 | מאת:

דניאל שלום, ניתן לעשות השתלת שער גם בגילך אבל יש לכך יתרונות וחסרונות עליהן ניתן לדון בפגישת יעוץ שתענה גם על שאלותיך הנוספות. אני ממליצה לך לפנות ולהגיע לפגישת יעוץ בכדי להעריך את מצבך ולקבל המלצות לטיפול.

02/05/2013 | 17:59 | מאת: דניאל

תודה דוקטור... עוד משהו חשוב שברצוני לדעת .. מה ההבדל בין השיטה fue לשיטה שלכם nhi ?? תודה