קרחות עקב מתיחה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

30/01/2013 | 10:48 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 35 ונוהגת לאסוף את השיער באופן מתוח מגיל ההתבגרות. המתיחה גרמה לי להתקרחות ניכרת ביותר בצידי הראש בחלק שמעל האוזניים. בצד שמאל השיער מתחיל כמעט מאמצע המרחק בין קודקוד הראש לאוזן- זה פשוט נורא ואין ספק שאני גרמתי זאת לעצמי, אבלזה כנראה עניין לפסיכולוג.... ההתקרחות החלה מזמו טיפין טיפין אך כבר מזה שנה אין כל צמיחה באזור והקרחת בולטת וכעורה- שאלתי היא האם ניתן לחדש את הצמיחה או שסביר להניח שאזדקק להשתלת שיער? תודה

04/02/2013 | 16:49 | מאת:

דנה שלום רב, ראשית אמליץ לך להיוועץ עם רופא העור שלך כדי להבין באמת ממה ההתקרחות נובעת. שנית, את יכולה להשתמש במינוקסי 2% להסמכת השיער, ושמירה על השיער הקיים. בנוסף לכך, ניתן לבצע טיפול בהשתלת שיער בשיטתנו. את מוזמנת להגיע למרפאתנו "לייזר קומפני" ברמת החייל, למפגש עם יועץ מקצועי לחוות דעת.