האם כל אחד יכול לעבור השתלת שיער?

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

21/04/2013 | 17:47 | מאת: מאיר

האם כל קירח יכול לעבור השתלת שיער? או שיש פרמטרים מסוימים מאיר

21/04/2013 | 19:37 | מאת:

מאיר שלום, השתלת שער היא שיטה הנותנת מענה אסתטי לבעיית ההתקרחות. בכדי לדעת אם מטופל מתאים לטיפול בהשתלת שער עליו לעבור בדיקה ויעוץ על ידי רופא בכדי לאבחן קודם כל את הסיבה להתקרחות. לאחר אבחון, שוקל ומעריך הרופא האם הטיפול בהשתלת שער מתאים למטופל וכאן בעיקר חשובה ההערכה של האזור התורם. כאשר האזור התורם מתאים לטיפול ניתן לבצע השתלה והתוצאות האסתטיות מוצלחות.