נשירת שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

17/03/2013 | 14:55 | מאת: אניטה

הייתי רוצה לדעת היכן אני יכולה לפנות באזור חיפה וקריות בנושא.פניתי לרופא משפחה וכן רופא עור לא נתן לי פתרונות.אני מעונינת בהשלת שיער.זה מאוד מפריע לי.

17/03/2013 | 15:39 | מאת:

אניטה שלום רב, נכון להיום, הסניף היחיד של לייזר קומפני בישראל, נמצא ברמת החייל בתל אביב. ראשית, את מומנת להיכנס לאתר שלנו, ולקרוא על השיטה אותה אנו מציעים www.laser-company.co.il שנית, את מוזמת להגיע אלינו לפגישת ייעוץ ללא עלות וללא התחייבות לפגישה מול יועץ מומחה. 1700-557755 בברכה ד"ר שרון