חזרה לעבודה לאחר השתלה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

26/05/2014 | 14:41 | מאת: אחד

שלום, מתי ניתן לחזור לעבודה ולפעילות רגילה אחרי השתלה? אני מתכוון לעבודה משרדית, מקלחת כולל חפיפה. האם ביום למחרת ישימו לב בעבודה שעברתי השתלה? האם ניתן להשתמש בטופיק אחרי השתלה?

10/08/2014 | 18:38 | מאת:

שלום רב, החזרה לשגרת העבודה תלויה בך, בימים הראשונים שלאחר הטיפול האזור עדיין מגורה לכן יש אדמויות קלה, למרות זאת ניתן לחזור באופן מידיי לעבודה משרדית. בנוגע לטופיק, מומלץ להמתין שבועיים מיום הטיפול. ולה פוליקרפוב, יועצת לשיטת NHI לייזר קומפני