תוצאות בשטח

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

13/03/2013 | 18:17 | מאת: אבי

יש המון שיטות ויש המון פירסומים לגבי קלינקה כזאת בתור אחד שדי מאוכזב מלנסות ולבדוק במיוחד בארץ רציתי לדעת אם אפשר לראות אנשים שעברו את הטיפול הזה (לפחות חמישה אנשים) ולדבר איתם. זה המדד היחיד שאוכל לעשות את הטיפול הזה בלב שלם. אודה לך על תשובתך הכנה

14/03/2013 | 11:00 | מאת:

אבי שלום רב, ראשית, אני ממליצה לך להיכנס לאתרנו www.laser-company.co.il ולקרוא על השיטה אותה אנו מציעים. שנית, אתה מוזמן לפנות לקליניקה ולקבוע פגישת ייעוץ מול יועץ מומחה, אשר ייתן לך הסבר מפורט על השיטה, יראה לך סרטונים ותמונות של הטיפול, וכן אם יתאפשר לו, ייתן לך מס' טלפון של לקוח אשר איתו תוכל לשוחח לגבי הטיפול. בכל הנוגע לפגישה ישירה מול הלקוחות, את זה תוכל לברר מול היועץ. בברכה