תרופת Ragaine - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

13/05/2014 | 18:09 | מאת: מקס

שלום ד"ר. לפני כשבועיים התחלתי להשתמש בתכשיר Rogaine בצורת קצף. לאחר מספר ימים של שימוש שמתי לב שפתאום יש לי נשירה מוגברת של שיער. האם זוהי תופעת לוואי מוכרת ? האם יש להפסיק את השימוש בעקבות כך ? תודה רבה !

21/05/2014 | 16:46 | מאת:

מקס שלום, ד"ר שרון נמצאת בחופשה ותענה לשאלתך בהקדם זוהי תופעת לוואי די מוכרת בתכשירים מסוג זה, במידה והנשירה אינה נחלשת יש לבדוק זאת מול הרופא המטפל ולשקול להפסיק את השימוש במוצר. ולה פוליקרפוב, יועצת לשיטת NHI לייזר קומפני