השתלת שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

11/05/2014 | 11:23 | מאת: מושיק

האם ניתן לבצע השתלת שיער בראש במצב היפוטטי שבו יש איזור בערך 2x2 סנטימטר שהשיער בוא הוסר בהסרת שיער בלייזר עקב בעיות אסטטיות באיזור? האם הסרת שיער בלייזר באיזור מסויים לא מונעת השתלת שיער באיזור מחדש? תודה רבה!!

21/05/2014 | 16:45 | מאת:

מושיק שלום, ד"ר שרון נמצאת בחופשה ותענה לשאלתך בהקדם עקרונית אין מניעה לעשות השתלת שיער באיזור בו בוצעה הסרה של שיער, אך יש לבדוק את השטח הטיפול לפני כדי להעריך את תוצאות הטיפול. ולה פוליקרפוב, יועצת לשיטת NHI לייזר קומפני