מניעת התקרחות על ידי ג'ט פיל

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

22/04/2014 | 11:43 | מאת: אור

שלום רב, לאחרונה הובאה לידיעתי שיטה חדשה המעכבת / מונעת התקרחות בראש הגבר. השיטה היא החדרת חומר המינוקסידיל באמצעות מכשיר שנקרא ג'ט פיל ומצליח לחדור את שכבת העור החיצונית ובכך מגיע החומר לזקיקי השיער. האם מדובר בשיטה יעילה או מומלצת? האם לאחר סיום הטיפול עשויה להתגבר הנשירה? תודה

27/04/2014 | 16:04 | מאת:

אור שלום, ד"ר שרון נמצאת בחופשה ותענה לשאלתך בהקדם, השימוש בתכשירים לרבות מינוקסידיל יכול להעניק פתרון למי שנמצא בשלבים הראשונים להתקרחות אך לצערי אין תכשיר שיכול למנוע התקרחות. בברכה, ולה פוליקרפוב, יועצת לשיטת NHI לייזר קומפני