השתלה בשיטות שונות

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

07/04/2014 | 14:14 | מאת: דן

שלום לך, מכירה שיטה להשתלה בשם F.U.T? איזו עוד שיטות קיימות? אני חושש מאד

08/04/2014 | 10:59 | מאת:

דן שלום, יניב שלום, ד"ר שרון נמצאת בחופשה ותענה לשאלתך בהקדם, לאחר בדיקה מול צוות מומחים בלייזר קומפני מצורפת התשובה: יש מספר שיטות לבצע טיפול השתלת שיער, צוות המומחים שלנו ממליצים על טיפולים בשיטת NHI כי התוצאות שמתקבלות הן הטבעיות ביותר ולא נגרם נזק לעור הקרקפת. לעומת זאת בשיטת FUT נלקחת רצועת עור מהחלק האחורי של הקרקפת כך שנשארת צלקת גלויה לעין המגבילה אותך באורך שיער מסויים. בברכה, ולה פוליקרפוב, יועצת לשיטת NHI לייזר קומפני