צלקת קטנה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

25/03/2014 | 13:57 | מאת: מני

שלום ד"ר היתה לי פטריה קטנה עד עור הקרקפת, עשיתי טיפול וזה עבר לגמריי אבל זה השאיר לי צלקת קטנה משהו כמו 1*2, סיימתי להשתמש במשחה והרופא אמר לי שזה עבר אבל הצלקת תישאר, זה מאוד מפריע לי כי אני רגיל להיות עם שיער קצר ועכשיו אני צריך להאריך אותו כדי לטשטש את זה. אפשר לעשות השתלת שיער על שטח כזה קטן? והאם השיער המושתל ישתלב עם השיער שלי?

08/04/2014 | 10:56 | מאת:

מני שלום, ד"ר שרון נמצאת בחופשה ותענה לשאלתך בהקדם, לאחר בדיקה מול צוות מומחים בלייזר קומפני מצורפת התשובה: הטיפול בשיטת NHI מתאים גם לטיפולים הקטנים ביותר ולא רק לגדולים, אני ממליצה לך להגיע לפגישת ייעוץ כדי שאחד המומחים יבדוק את השטח שבו הייתה הפטריה. מבחינת תוצאות הטיפול, התוצאה תיהיה אכן טבעית והשיער המושתל ישתלב באופן טבעי עם השיער הקיים באזור. בברכה, ולה פוליקרפוב, יועצת לשיטת NHI לייזר קומפני