שאלה לגבי שתלים

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

24/03/2014 | 14:00 | מאת: רועי

שלום, 1) האם בעולם כבר אפשר לשכפל/להעתיק שיער ? אני יודע שזה בניסויים אבל האם זה כבר פועל? 2) האם במהלך השתלה, אפשר לקחת שתל של 3 שיערות לדוגמא ולחלק אותו ל-3 שתלים של שערה אחת ? תודה

08/04/2014 | 10:54 | מאת:

רועי שלום, ד"ר שרון נמצאת בחופשה ותענה לשאלתך בהקדם, לאחר בדיקה מול צוות מומחים בלייזר קומפני מצורפת התשובה: 1.נכון לעכשיו נושא שכפול השיער עדיין נמצא תחת ניסויים וטרם ניתן לעשות זאת. 2.במהלך טיפול השתלת שיער לא מתבצע פירוק של זקיק, צוות מומחי לייזר קומפני משתילים את הזקיקים בשלמותם על מנת להגיע לתוצאות טבעיות, חלוקת הזקיק עלולה לגרום להיחלשותו של הזקיק שתשפיע על הקליטה שלו באופן שלילי. בברכה, ולה פוליקרפוב, יועצת לשיטת NHI לייזר קומפני

17/08/2014 | 19:59 | מאת: רועי

בעולם, ברוב הקלינקות מבצעים הפרדה של השתלים ובכל אפשר להגיע לקו שיער טבעי ולכמות גדולה יותר.